REGJISTRIMI I FLAMURIT POLIK P FORR Varka - vetëm 395 €

Hoża 86 zyra 410, 00-682 Varshavë
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
Background

REGJISTRIMI I FLAMURIT POLIK P FORR Varka - vetëm 395 €

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin polak

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin polak

Background

Regjistroni Jet Ski tuaj nën flamurin polak

Regjistrimi i Flamurit në Poloni

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën Flamurin Polonisht?

Polish License
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Poloni nën emrin personal ose kompaninë

E vlefshme për jetën

E vlefshme për jetën.

Nuk ka nevojë për rinovime vjetore dhe nuk ka taksa vjetore të jahteve

Çmimi i ulët = 395 Eur

Çmimi i ulët = 395 Eur

Regjistrimi i anijeve me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën Flamurin Polonisht.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

It'sshtë një regjistrim i vlefshëm i flamurit të Bashkimit Evropian (BE) dhe është plotësisht i pranueshëm në të gjithë botën

Në dispozicion për 2-5 ditë!

Në dispozicion për 2-5 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 2-5 ditësh dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Pa kufizime

Pa kufizime

Asnjë kufizim ose distancë detare nuk zbatohet në anijet me flamur polak

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, bareboat dhe komercial - është i njëjti çmim

Privat, Bareboat & Tregtare

Pa vrojtim anijesh

Për anijet që janë më pak se 24 metra nuk nevojiten vrojtime anijesh

single img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Poloni të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 2-5 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Poloni dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura afër qoshes.

Ne jemi të disponueshëm 7 ditë në javë dhe mund të kontaktohet përmes tregimit, postës elektronike ose bisedës në gjuhën tuaj. Klientët tanë janë nga e gjithë bota pasi shumica e vendeve kanë një procedurë shumë të komplikuar dhe të shtrenjtë të regjistrimit të anijeve, por duke e regjistruar anijen e tyre në Poloni kjo mund të shmanget.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse
 • 0-6.99 m
 • 7.00-11.99 m
 • 12.00-24.00 m
 • Polish MMSI

REGJISTRIMI I FLAMURIT POLISHT

 • 395€
 • 495€
 • 595€
 • -
RENDOS TANI

Licenca e radios

 • -
 • -
 • -
 • 199€
RENDOS TANI
Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

 • card visa
 • card mastercard
 • card american-express
 • Paypal
Fakte

Çfarë dokumentesh nevojiten

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Poloni

Dokumentet e kërkuara për Regjistrimin e Kënaqësisë së një anijeje:

Gjatë procesit të regjistrimit në internet për një regjistrim polake të anijeve, ne kemi nevojë për dokumentet e mëposhtme:
 • 1. Dokumenti i identitetit të pronarit në rast të një individi privat ose dëshmi e identitetit të të gjithë drejtorëve në rast të një kompanie
 • 2. Dëshmi mbi pronësinë / marrëveshjen e shitjes (faturë, marrëveshje shitje, faturë shitjeje ose deklaratë noteri)
 • 3. Kopjoni / Skanoni një nga dokumentet e mëposhtme: Certifikata CE e jahtit OSE certifikatës së tonazhit OSE certifikatës së ndërtuesve OSE raportit të sondazhit OSE jahtit
 • 4. Në rast të një regjistri të mëparshëm, ne kemi nevojë për një kopje të dokumentit të fshirjes
Gjatë procesit të regjistrimit në internet për një regjistrim polake të anijeve, ne kemi nevojë për dokumentet e mëposhtme:

Në rast se dokumentet tuaja kanë nevojë për përkthime, ne do të kujdesemi për këtë dhe kjo P INRFshihet në tarifën tonë.

 • Nëse varka është bërë në vitin 1998 ose më pas, nevojitet një fotografi e pllakës CE, foto e numrit të Hull dhe Certifikatës CE. (Nëse nuk mund të na furnizoni me këto dokumente të detyrueshme, për shumicën e anijeve ne do të jemi në gjendje t'ju ndihmojmë t'i merrni ato)
 • Nëse anija juaj është mbi 14 metra e gjatë, ne kemi nevojë për një kopje të anijeve tuaja certifikatën CE OSE Certifikatën e Ndërtuesve / OSE ndonjë dokument tjetër që tregon përmasat e anijes.
 • Foto e motorit me numrin e motorit ose certifikatën CE të motorit.

A mund ta regjistroj varkën time në Poloni, nëse nuk jetoj në Poloni?

Po ju nuk duhet të jeni banor ose shtetas i Polonisë apo edhe BE / EEA për t'u regjistruar nën flamurin polak. Për shkak të një ndryshimi të fundit, çdokush mund të regjistrojë një varkë nën flamurin polak dhe ta mbajë anijen nën emrin e tij personal. Shembull: një qytetar italian ose rus mund të regjistrojë anijen e tij nën flamurin polak dhe nuk bën asnjë dallim se ku ndodhet anija.

A ka ndonjë kufizim detar si në Spanjë dhe Itali?

Jo, kur anija juaj është e regjistruar nën flamurin polak ju duhet të jeni në përputhje me legjislacionin polak dhe Polonia nuk i kufizon distancat tuaja detare siç bëjnë shumë vende të tjera.

A mund të marr akoma sigurim për varkën time nën flamurin polak?

Po, shumica e kompanive të mëdha të sigurimeve të anijeve mbulojnë anije me flamur polak. Ne punojmë me disa kompani të mëdha sigurimesh dhe mund t'ju ndihmojmë të merrni një sigurim me kosto të ulët për varkën tuaj. Thjesht klikoni në formularin e porosisë që dëshironi të mos jepni asnjë kuotim detyrimi për anijen tuaj.

A duhet të kaloj ndonjë inspektim ose sondazh?

Jo, regjistrimi polak nuk kërkon ndonjë studim nëse anija juaj është nën 24 metra e gjatë.

A është e vlefshme licenca ime e kapitenit nga një vend tjetër nëse jam nën flamurin polak

Po, licencat tuaja UK RYA, Spanjolle, Franceze, Italiane dhe të tjera janë të vlefshme kur regjistroheni nën flamurin Polak pasi keni të bëni me legjislacionin Polak.

Postimet e fundit

Lajmet më të fundit rreth regjistrimit të jahteve polake

March, 2021
Të gjitha kombësitë pranohen tani në Poloni

Polonia tani ka vendosur që ata do të pranojnë të gjitha kombësitë për Regjistrimin polemik të jahteve, prandaj nuk keni më nevojë të krijoni një kompani të BE nëse nuk jeni një qytetar i BE. Sidoqoftë, nëse preferoni të krijoni një kompani për arsye privatësie ose përgjegjësie, ne përsëri mund ta bëjmë këtë ose ju mund të përdorni kompaninë tuaj aktuale.

August, 2020
Merrni regjistrimin tuaj të përkohshëm në 2-5 ditë

Autoritetet detare polake kanë futur një regjistrim të përkohshëm që është ligjërisht i vlefshëm ndërsa ju prisni për regjistrimin tuaj të përhershëm. Ne mund të rregullojmë regjistrimin tuaj të përkohshëm të jahteve polake në 2-5 ditë!

June, 2019
Regjistrim për jetën dhe i vlefshëm në të gjithë botën

Regjistrimi polak është i vlefshëm për jetën dhe kurrë nuk do të duhet të rinovohet, gjë që e bën atë një marrëveshje të madhe me koston e ulët të konfigurimit nga 90390, -. Isshtë gjithashtu e vlefshme në të gjithë botën pa asnjë kufizim.

Background